Кросовер Aston Martin DBX вже готовий до виробництва

0
404

Серійне виробництво першого кросовера компанії Aston Martin почнеться в 2020 році. А поки що, зарубіжні журналісти відобразили прототип новинки, який отримав повністю серійний кузов і оптику.

Представлена приблизно чотири з половиною роки тому, кросоверна концепція Aston Martin DBX перетвориться на серійну модель в кінці року. Хоча назва буде перенесена в незмінному вигляді, ми не можемо сказати те ж саме про стильний дизайн шоу-кара, так як серійна версія втратить деяку родзинку, зокрема після додавання задніх дверей.

Типова риса Aston Martin – висувні дверні ручки повинні надати бічному профілю кросовера більш гладкий вигляд, як і в іншого британського кросовера – повністю електричного Jaguar I-Pace. Немає ніяких сумнівів в тому, що DBX не буде виглядати як типовий кросовер, а скоріше, як спорткар.

Ви можете сказати, що це високопродуктивний SUV, просто подивившись на величезний розмір гальм на обох осях, у той час як здвоєні патрубки вихлопної системи явно означають, що це не звичайний спортивний автомобіль. Також примітний встановлений на даху спойлер з центральним «плавцем», а також досить великий вбудований спойлер на задніх дверях.

Машина буде запропонована з 4.0-літровим V8 твін-турбо від AMG, а також з 5.2-літровим V12 від Aston Martin. Повідомляється, що в розробці знаходиться плагін-гібридна версія DBX. Серійне виробництво першого кросовера Martin почнеться в 2020 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!