Porsche створить альянс з Toyota

0
188

Якщо Toyota вирішить відродити культове купе Toyota MR2, то його можуть побудувати за допомогою Porsche. Саме штутгартського автовиробника в якості ідеального партнера назвав головний інженер проекту Supra Тецуа Тада, коли його запитали про те, кого він хоче бачити помічником у створенні нового MR2.

Toyota MR2-це спортивний автомобіль із середньомоторним компонуванням. Його випускали з 1984 по 2007 рік. Так як Porsche знаменитий своїми середньомоторними спорткарами, то не дивно, що Тецуа Тада бачить в ньому ідеального партнера, у випадку ухвалення рішення про випуск нового покоління купе MR2.

У компанії Toyota вже є досвід спільної розробки машин з іншими автовиробниками. Так, завдяки партнерству з Subaru з’явилася Toyota GT 86, а співпраця з BMW призвела до випуску Toyota Supra нового покоління.

Тому в партнерстві Toyota і Porsche немає нічого неймовірного. Головне, обопільне бажання співпрацювати. Тут потрібно відзначити, що поки навіть чуток не було про те, що ці два автовиробника ведуть переговори і співпрацю.

Раніше в пресі ходили чутки, що Toyota може відродити купе MR2 за допомогою Subaru. Правда, офіційно ця інформація підтверджена не була.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!