Колекціонер зібрав самі незвичайні Rolls-Royce в одному місці

0
323

Колекціонери – це унікальні люди, а колекціонери автомобілів – вдвічі унікальніші. Заради автомобілів вони готові на все, що завгодно. Так, наприклад, Майкл Фукс купив 10 Rolls-Royce з різними кольорами кузова.

Останнє придбання Фукса-Rolls-Royce Cullinan з помаранчевим кольором кузова. Він отримав не тільки унікальний колір, але і кілька змін і в салоні, щоб виконати побажання покупця.

Rolls-Royce продав Майклу Фуксу ще дев’ять автомобілів, і кожен з них має унікальний колір кузова. Rolls-Royce може використовувати ці кольори для інших своїх автомобілів тільки з дозволу Фукса. Зокрема, колекціонер «забронював» наступні кольори: Fux Fuxia Pearl (Phantom), Fux Fuxia (Dawn), Fux Blue Candy (Dawn), Fux Intense Jade Pearl (Phantom), Fux Aequus Green Jade Pearl (Wraith), Fux White (Ghost), Fux Purple Candy (Phantom Drophead Coup?), Fux Red Candy (Phantom Drophead Coup?), і Fux Yellow (Phantom Drophead Coup?).

Виглядає колекція автомобілів Rolls-Royce Майкла Фукса дуже вражаюче. Таке відчуття, що він вирішив зібрати машини одного бренду, але всіх кольорів веселки. Напевно, перед нами сама незвичайна колекція автомобілів цього британського преміального бренду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!