Показали новий Mercedes-AMG GLB 35 (ФОТО)

0
197

У рамках автосалону у Франкфурті, який відкриє свої двері на початку вересня, німецька компанія представить «заряджену» версію свого нового компактного позашляховика.

Стандартний Mercedes-Benz GLB 250 з турбонаддувом отримав вихідну потужність-221 к. с., що досить непогано, але у німецької компанії своя думка з цього питання.

Так, автовиробник анонсував дебют більш потужної версії у виконанні AMG, яка отримала повну назву Mercedes-AMG GLB 35.

В підкапотному просторі моделі влаштувався вже знайомий 2,0-літровий турбований мотор, але завдяки додатковому наддуву від турбонагнітача з подвійною спіраллю агрегат видає рекордні 306 л. с. потужності і крутний момент в 400 Нм.

Розгін до 100 км/год у GLB 35 займає всього 5,2 секунди, а максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці в 250 км/ч.

В режимі Slippery в поєднанні з повнопривідною системою Mercedes-Benz 4Matic і додатковою обробкою кузова автомобіль перетворюється в справжній позашляховик.

Фахівці AMG модифікували підвіску GLB 35, завдяки чому новинка має покращену динаміку. З допомогою AMG Ride Control електроніка контролює демпфірування на кожному колесі. Водночас чутливе кермо і чотирьохпоршневі гальма AMG забезпечують кращу керованість і зчеплення з дорогою.

Зовні від стандартної версії модифікацію AMG можна відрізнити по фірмовій решітці радіатора Panamericana, а також 19-дюймовим колісним дискам AMG 10 і срібним супортам. Також покупцям доступні опціонально 20-і 21-дюймові колеса, доступні в двох кольорах.

У салоні «зарядженої» новинки встановлений інноваційний мультимедійний комплекс MBUX з сенсорним екраном і сенсорними кнопками на кермі і великим монітором на центральній консолі.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!