Визначено найчесніші автомобілі у світі

0
173

Згідно з новим дослідженням American Customer Satisfaction Index, в США найбільш задоволеними своєю покупкою є власники автомобілів Lexus.

У рейтингу з 84 балами цей бренд розмістився на першому місці.

На другому місці Mercedes, який набрав 83 бали. Далі розташувалися відразу сім брендів з 82 балами з 100 можливих. Це німецькі Audi і BMW, японські Honda, Infiniti і Subaru, шведський Volvo, а також американський Lincoln.

Цікаво, що у Audi, Honda, Lincoln, Subaru і Volvo індекс задоволеності в 2019 році знизився порівняно з 2018 роком, а у Infiniti, навпаки, збільшився. Причому відразу на 4 бали.

У самому низу рейтингу опинилися автомобілі концерну FCA. Найчастіше незадоволені своєю покупкою власники автомобілів Chrysler – 71 балів, і Dodge – 74 бали.

Потрібно відзначити, що в 2019 році загальний індекс задоволеності автовласників в США знизився на 3,7% порівняно з 2018 роком, і склав 79 балів зі 100. Стали більше задоволені власники тільки трьох брендів – Infiniti (+4 бали) і Chevrolet з Mercedes (по +1 бал).

Найбільший спад продемонстрували Nissan і Volkswagen. Задоволеність їх власників впала відразу на 6 балів. У свою чергу, задоволеність власників машин бренду Jeep знизилася на 5 балів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!