Оновлений BMW X5 витримає вибух гранати та постріл з АК-47

0
287

Новий BMW X5 і без інших доопрацювань добрий. Але хто відмовиться від спокусливої порції броньованих кузовних панелей і товстих стекол? Ймовірно, тільки той, кому нема чого боятися. Для решти баварці підготували BMW X5 Protection VR6.

Шифр у назві особливої модифікації вказує на рівень захисту, при якому кузов кросовера стійкий до пострілів АК-47 і вибуху 15 кг тротилу в чотирьох метрах від автомобіля.

Посиленню піддалися всі панелі кузова, захищено також днище і багажний відсік. Стекла тепер мають товщину 30 мм. Але можна обзавестися додатковим захистом, якщо цього вимагають обставини.

Наприклад, додаткове посилення днища, завдяки якому вибух гранати більше не здасться чимось страшним. Або посилений дах, якщо ворог надумає напасти за допомогою безпілотника, озброєного вибуховими компонентами.

Кросовер все ще повинен швидко пересуватися, вірно? У цьому допоможе двічі турбований 4,4-літровий V8 потужністю 523 к. с. і 750 Нм крутного моменту. Розгін до 100 км/год займає 5,9 с, а максимальна швидкість дорівнює 210 км/ч.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!