Бетмобіль BMW 3.0 CSL 1974 року продадуть на аукціоні (ФОТО)

0
449

Остання ставка на модель склала 120 000 доларів.

Якщо ви прихильник BMW і у вас є вільні грошові кошти на рахунку, це ваш шанс придбати одну з найбільш знакових моделей бренду – це «Batmobile» 1974 3.0 CSL. Всього було випущено 57 таких моделей 2-Series. Автомобіль був заснований на купе E9 і доопрацьований для гоночних цілей. Дана модель пофарбована в зелений колір, всього таких машини було чотири.

Автомобіль оснащувався 3,0-літровим 6-циліндровим рядним мотором, але нинішній власник встановив на машину більш об’ємний агрегат об’ємом 3,5 літра. Але після мотор був перетворений в 3,2-літровий агрегат, створений фахівцями Terry Tinney Performance Motors з використанням оригінальної головки і блоку, побудованого в грудні 1973 року. Цей двигун працює спільно з чотириступінчастою механічною коробкою передач.

Крім того, нинішній власник зробив комплексну реставрацію автомобіля незабаром після його покупки, включаючи перефарбування в його первісний відтінок Taiga Metallic. Він також зберігає оригінальний аеродинамічний пакет «Batmobile», який включає в себе передній спліттер і великі задні колеса. Пробіг моделі становить 74 000 км. До речі, у 2015 році на автобані Legends автомобіль зайняв перше місце і третє місце в класі San Marino Motor Classic 2019 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!