5 німецьких автомобілів, які особливо полюбилися українцям

0
491

Німецькі автомобілі завжди користувалися підвищеним попитом в Україні. Але і серед них є фаворити. Сьогодні ми розповімо про п’ятірку автомобілів з Німеччини, які найбільш цікаві українським автомобілістам

1.Volkswagen Polo

Зараз українським автомобілістам пропонують п’яте покоління німецького Volkswagen Polo. У нього два типи кузова – седан і хетчбек. Це одна з найпопулярніших моделей на українському ринку. Вона постійно входить в число лідерів з продажу в своєму сегменті. Не виключено, що скоро українцям запропонують “заряджену” версію цієї моделі з 1,4 л бензиновим турбомотором потужністю 150 л. с.

2.Volkswagen Tiguan

Компактний кросовер Volkswagen Tiguan міцно займає лідуюче місце з продажу в своєму сегменті українського автомобільного ринку. У нашій країні він продається в трьох комплектаціях: Trendline, Comfortline і Highline. У лінійку його двигунів входить ряд бензинових і дизельних агрегатів. Найпотужніший з них — 2.0 л. BiTurbo TDI (240 к. с.), який працює разом з 7-ступінчастим “роботом” DSG.

3.BMW X5

Спортивний кросовер BMW X5 має не зовсім скромний цінник, проте, дилери BMW завалені замовленнями на нього. X5 нового покоління з’явився в нашій країні в минулому році. Кросовер отримав новий дизайн, цифрову панель приладів, величезний дисплей мультимедіа, систему iDrive нового покоління і т. д.

4.Mercedes-Benz E-клас

Mercedes-Benz E-клас доступний в декількох варіантах кузова, але в Україні найбільшим попитом користуються седани. Автомобіль має сучасні технології. Перш за все, слід звернути увагу на систему напівавтоматичного управління, яку від “автопілота” відокремлює всього один крок.

5.BMW 5-Series

З 2017 року в Україні продається BMW 5-Series сьомого покоління. У лінійку двигунів входять кілька бензинових і дизельних агрегатів. Є система iDrive нового покоління. Коштує 5-я серія не дуже дешево, проте, продається вона добре

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!