У салоні електричного Porsche Taycan буде п’ять екранів

0
219

Був час, коли автовиробники змагалися в обсязі двигуна – у кого більше, той крутіший. Тепер, в епоху стрімкого розвитку електромобілів і технологій взагалі, компанії хваляться… кількістю моніторів в салоні. Наприклад, електричний Porsche Taycan має п’ять екранів.

«Тайкан» отримав вигнутий 16,8-дюймовий дисплей віртуальної приладової панелі зі шкалою використовуваної потужності, причому по краях він сенсорний – там є «кнопки» вмикання зовнішнього світла і вибір їздових режимів. Далі встановлений екран мультимедійної системи діагоналлю 10,9 дюймів. Якщо його буде недостатньо, за окрему плату можна замовити точно такий же для переднього пасажира.

Ще один дисплей, 8,4-дюймовий, вмонтований в центральну консоль. За допомогою нього можна управляти кліматичною системою. І, нарешті, опціонально доступний 5,9-дюймовий екран для пасажирів другого ряду. Крім усього перерахованого, Taycan став першим серійним автомобілем з вбудованим доступом до бібліотеки iTunes Store з 50-мільйонним сховищем пісень.

Не обійшлося і без обов’язкових атрибутів більшості сучасних автомобілів: розумного голосового помічника, який активується фразою «Hey, Porsche», а також можливості вибрати оббивку салону з екошкіри, причому при її виготовленні використовуються листя оливкового дерева. Також доступний і повністю синтетичний матеріал Race-Tex з перероблених волокон поліестера.

Прем’єра електричного Porsche Taycan запланована на 4 вересня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.