У Мережі показали найпотворніший автомобіль (Фото)

0
719

Ця модель точно здивує вас.

Відомий спортсмен зателефонував одному і покликав особисто поглянути на нове диво техніки – автомобіль з незвичайними характеристиками, однак, коли гість прибув, то був сильно здивований. Перед ним стояло не надсучасний спорткар, а найбільш потворна модель авто

Зірка баскетбольної команди США Golden State Warriors Стеф Каррі вирішив розіграти свого друга і запросив його на перегляд нового автомобіля від Infiniti з індивідуально розробленим дизайном – QXzero Concept, передає Hyser з посиланням на Motor1.

Для розіграшу свого друга Косізі Каррі покликав його подивитися на автомобіль, який випущений відомим брендом авто зі світовим ім’ям Infiniti по нібито спеціальному дизайну Стефа Каррі.

Машина оснащена одномісним кріслом, двома дверима, трьома колесами, шістьма повітряними турбінами для переробки повітря, – саме так описав своєму другу нове авто Стеф, щоб заінтригувати його і змусити якомога швидше поглянути на диво техніки своїми очима.

Однак він не згадав, що дана модель є однією з найбільш потворних в світі автомобілів. Стеф має контракт з маркою Infiniti на рекламне представництво, як посол бренду, і вирішив скористатися цим для розіграшу.

“Я запросив в гості свого кращого друга Косізі, щоб познайомити його з новим концептом Infiniti, створеним з моїм дизайном (насправді це не концепт, а я не автор). Ще ніколи так не сміявся, як в цей раз. Вибачай, друже!”, – зі сміхом розповідає жартівник.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!