Названо 10 кросоверів, які не підведуть на бездоріжжі

0
3552
2020 Telluride

Фахівці популярного закордонного видання підготували рейтинг, в якому розповіли про 10 кросоверів, здатних не підвести свого власника при русі по бездоріжжю.

При складанні рейтингу експерти орієнтувалися на відгуки власників, а також їх позашляхові якості та оснащеність, при цьому не ставили обмежень по вартості авто.

Виявилося, що в ТОПі з кросоверами, які не підведуть на бездоріжжі, присутні в більшості випадків моделі з додатковими опціями і пакетами, пропонованими виробниками.

Так, на першій сходинці розташувався позашляховик Kia Telluride 2020 на комплектації з повним приводом. Наступним в рейтингу опинився Lamborghini Urus, що має 641-сильний двигун і три режими їзди по бездоріжжю – Terra, Sabbia, і Neve.

На третьому рядку розташовується Lexus LX, який має рамну конструкцію і може по праву називатися повноцінним позашляховиком, а не звичайним міським кросовером. На четвертій позиції розташувався Mercedes-Benz GLE, пропонований за ціною від 60 тисяч доларів.

У п’ятірці списку виявився Mercedes-Benz GLS, який назвали конкурентом справжнім позашляховикам.

У другій п’ятірці кросоверів, які не підведуть на бездоріжжя опинилися наступним моделі: Mitsubishi Outlander Sport 2018, Nissan Pathfinder 2019, Range Rover Evoque 2019, Rolls-Royce Cullinan 2019 і Toyota RAV4 2019.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!