На автосалоні в Шанхаї був представлений китайський Porsche (Фото)

0
822

Коли ми говоримо «китайський автомобіль», зазвичай маємо на увазі масовий недорогий легковик. Однак інженери з Піднебесної всіляко намагаються розвіяти усталені затвердження.

У місцевому автопромі починають з’являтися і дрібносерійні проекти, націлені на любителів ексклюзиву. Так, новий бренд Sinomach з Піднебесної представив на автосалоні в Шанхаї свій перший електрокар, що отримав назву Sinomach Zedriv GT3. Повідомляється, що модель буде дрібносерійною.

Zedriv GT3 – це двомісне спортивне купе з дизайном в дусі німецького Porsche Boxster. Габарити моделі складають 4000x1650x1280 мм, а колісна база дорівнює 2 380 мм. За розмірами машина помітно менше Boxster. Під капотом новинки встановлений електромотор на постійних магнітах, потужність якого поки не розкривається. Двигун живить літій-іонна батарея ємністю 33,9 кВт/год. Запас ходу на одній зарядці становить 260 км шляху.

На жаль, автовиробник був вельми скритний і модель знаходиться на ранній стадії розробки – салон не готовий і був прихований тонуванням, а динамічні характеристики і орієнтовна вартість залишаються невідомими.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!