Названо оптимальні варіанти шин для літнього періоду

1
1533

Серед великої різноманітності шин для пересування в літній період, є кілька, які стануть дійсно найкращим вибором для їзди на автомобілі високого класу, передає avtodream.org . 

Michelin Pilot Sports A / S 3+

Цей виробник автомобільної гуми вже встиг забезпечити собі світову популярність. Ця модель шин відрізняється особливою чутливістю до повороту рульового колеса, в комплекті з низьким профілем. Це дозволяє їм забезпечити гарний зовнішній вигляд, а також відмінну керованість у вигляді бонусу.

Розробка даного виду гуми виконувалася головним чином для автомобілів спортивного класу, а також седанів високої продуктивності. Вони забезпечують відмінну якість зчеплення з дорогою на мокрій трасі і захист від передчасного зносу на сухий. 

Michelin Pilot Sport 4

Даний комплект шин заслужено користується великою популярністю, так як основний акцент при їх виробництві робиться на забезпечення безпеки і захисту водія і його пасажирів. 

Термін служби протектора встановлений компанією протягом пробігу в 90 000 км, а цілісність структури гарантується протягом одного року. 

Hankook Ventus ST RH06

Даний тип автомобільної гуми відрізняється довговічністю у використанні. Призначені вони для автомобільної техніки з великою вагою, на зразок позашляховиків і легкої вантажної техніки. Термін служби протектора у них встановлений в розмірі 50 000 кілометрів на протязі 5 років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!