Kia показала дуже агресивний седан (Фото)

0
622

Седан Kia Cerato, який продається у нас, здається китайцям недостатньо лютим на вид. Тому для них корейський виробник приготував окрему версію цієї моделі, відомої там під ім’ям К3

Місцевий Cerato відрізняється від глобального звірячим видом решітки радіатора, більш гострими кутами бампера і вузькими фарами спереду, а також перемальованою оптикою ззаду.

Усередині відмінностей від глобального Cerato мінімум – в основному, в області управління кліматом і мультимедійною системою – трохи більше сенсорів і клавіші замість поворотних ручок. Це, а також дизайн екстер’єру – наслідок бажання виробника догодити смакам молодих китайських споживачів. Коротко їх переваги можна описати як максимум агресії і смартфонізірованності автомобілів.

Силові установки Kia K3 також прагнуть відповідати потребам місцевого ринку: це атмосферний мотор 1,5 літра, турбо 1.4 і гібрид. Дизайн останньої версії трохи відрізняється від вигляду автомобілів зі звичайними двигунами, а в мультімедійку доданий функціонал, що дозволяє знайти найближчу електрозарядну станцію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!