Як будуть виглядати китайські авто через 2 роки: гарний приклад (Фото)

0
836

Чарівник Пітер Хорбері продовжує творити чудеса, створюючи нові ефектні образи для китайської марки Geely

Тільки уявіть: у холдингу Geely Auto п’ять дизайн-студій, розкиданих по всьому світу! Гетеборг, Шанхай, Барселона, Каліфорнія і Ковентрі. Притому компанія бере не тільки числом офісів, але і кількістю талантів: дизайном Geely, Lynk & Co, Proton, Lotus і інших брендів займаються понад 900 осіб. І кадровики прямо зараз розшукують і набирають нових! Так що «крадений» дизайн – це більше не про китайців.

Керує всім цим господарством Пітер Хорбері. (А недавно команду поповнив британець Уейн Берджес, який раніше працював над виглядом всіх сучасних автомобілів марки Jaguar).

Сьогодні Хорбері показали напрямок можливого стилю майбутніх автомобілів Geely. На подив, яскравим концептом виявився не кросовер, а ефектний спорт-седан Preface! Так що кричати, що кросовери залишаться єдиним форматом автомобілів, як мінімум, неправильно. У найближчі 2 роки марка планує випустити кілька нових моделей, і Preface натякає, в якому ключі буде виконана одна з майбутніх новинок.

На головне питання “якими будуть китайські авто через 2 роки?» Пітер Хорбері відповів дуже впевнено. Епоха яскравих помітних рішень закінчується. Попереду – час мінімалізму, тому зовнішні панелі кузова виконані «візуально чистими», без зайвих виштамповок. В інтер’єрах не буде ніяких дратівливих деталей: салон, на думку команди Geely Design, повинен дарувати спокій і умиротворення. І це, мабуть, правильно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!