«Трійка» BMW стала найбільшим автомобілем в своєму класі (Фото)

0
368

На Шанхайському автосалоні дебютував седан BMW 325Li, довжина якого перевищила 4,8 метра.

Компанія BMW привезла на Шанхайський автосалон подовжену модифікацію моделі 3-Series нового покоління. Автовиробник стверджує, що автомобіль вийшов найбільшим в своєму класі.

Розмір колісної бази в порівнянні зі стандартним автомобілем збільшився на 110 мм – до 2961 мм. Довжина седана склала 4829 міліметрів. Зрослі габарити дозволили збільшити вільний простір в області ніг задніх пасажирів на 4,3 см, а задні двері стали більше на 11 сантиметрів. Об’єм багажного відділення становив 480 літрів.

У стандартне оснащення BMW 3-Series Li увійшли панорамний дах, трьохзонний клімат-контроль, посилена шумоізоляція, а також система особливого ​​світлодіодного підсвічування салону.

Подовжена «трійка» BMW доступна тільки у версії 325Li – з дволітровим бензиновим турбомотором, що видає 187 к.с. і 300 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Список електронних «помічників» представлено системою автоматичного екстреного гальмування, функцією дотримання рядності руху, адаптивним круїз-контролем, системою «старт-стоп» і функцією допомоги при виїзді з парковки заднім ходом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!