В Україні помітили рідкісний всюдихід за 100 тис. доларів

0
1607

На Столичному шосе в Києві помітили рідкісний всюдихід Sherp, чия вартість складає близько 100 тис. Доларів. Головна особливість «Шерпа» – здатність долати водні перешкоди, тобто плавати.

До сих пір не зовсім зрозуміло походження всюдихода Sherp. Одні джерела стверджують, що його зробили в Росії, інші – в Україні. Треті джерела взагалі повідомляють, що це українсько-російський проект.

У будь-якому випадку, де б не зробили «Шерп», вийшов дуже цікавий всюдихід-амфібія. У нього гігантські 60-дюймові колеса, які можуть автоматично наповнюватися повітрям, і потужний 1,5 л двигун Kubota.

Що стосується здатності плавати, то на воді «Шерп» показує максимальну швидкість в 6 км / год. Це, звичайно, не дуже багато, але достатньо, щоб спокійно подолати річку або озеро.

Слід зазначити, що всюдиходи Sherp продають в самих різних країнах світу, в тому числі і в США. До речі, в минулому році на YouTube розмітили відео, в якому показувалося як «Шерп» їздить по сільській місцевості штату Техас. В кінцевому підсумку в техаської бруду цей всюдихід все-таки застряг, не дивлячись на всі свої приголомшливі позашляхові характеристики.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!