Infiniti покаже новий концепт-кар

0
190

Компанія Infiniti показала новий концепт-кар Qs Concept. Він став передвісником моделі, яку в найближчі роки марка запустить у виробництво, передає Новий Час . 

Публічна прем’єра Infiniti Qs Inspiration Concept запланована на 16 квітня на автосалоні в Шанхаї. 

Новий концепт-кар японської марки в найближчі роки, як обіцяє автовиробник, перетвориться в серійний електричний седан Infiniti. 

“Епоха електрифікації дає нам можливість закріпитися на позиції інноваційного бренду, готового швидко і рішуче виступати в новому сегменті ринку”, – пояснив появу концепт-кара глава Infiniti Крістіан Меньє.

В основу концепт-кара лягла нова платформа, яку Infiniti розробляє для всіх своїх серійних моделей з електрифікованими і повністю електричними моторами. Qs Inspiration Concept оснащений електричним двигуном і повним приводом, але це все відомі про модель технічні характеристики. 

У машини мініатюрні світлодіодні фари і глуха передня частина, тому що необхідності в решітці радіатора немає. Зображень задній частині концепт-кара в Infiniti не надали, але за першим тизер можна судити про короткому багажнику і, можливо, навіть кузові типу літфбек з підйомним склом. 

Салон Qs Inspiration Concept не показаний, хоча виробник заявляє про високу посадці водія. Це йде врозріз з образом спортивного седана, який зазвичай має на увазі низьку посадку. 

У цілому новий прототип Infiniti багато в чому схожий на концептуальний седан Q Inspiration, представлений в 2018 році на автосалоні в Детройті. Ключова відмінність в тому, який дизайн кузова у кожного з прототипів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!