«Містер Бін» виставив на продаж раритетний Mercedes-Benz E500

0
688

Як відомо, якщо людина талановита, то вона талановита в усьому. Всесвітньо відомий британський актор театру і кіно, Роуен Аткінсон є пристрасним автолюбителем. У його водійських правах відкриті кілька категорій, в тому числі С і Е. Крім того, солідні гонорари дозволили йому зібрати невелику колекцію спортивних автомобілів, серед яких є кілька Aston Martin, Honda NSX і навіть McLaren F1. Періодично Аткінсон публікує свої статті в британських автомобільних виданнях і бере участь в ретро заходах, а в 2011 він був гостем програми Top Gear, передає autocentre.ua .

Однією з перлин його колекції авто є спортивний Mercedes-Benz E500 (W124), у виробництві якого брали участь фахівці Porsche. У Аткінсона було кілька подібних машин, причому один такий Mercedes-Benz E500 він вже продав в лютому минулого року разом з унікальним седаном Lancia Thema 8.32, оснащеним мотором Ferrari V8. 

Нинішній Mercedes-Benz E500 був виготовлений в 1991 році. Машина була придбана новою і через 4 роки експлуатації була продана другому власнику. Після 23 років, в 2017 році, Аткінсон викупив автомобіль і тепер пропонує його на продаж на аукціоні класичних автомобілів, який пройде 25 травня.

Цей екземпляр з’являвся на сторінках журналу Car і має повністю задокументовану історію свого існування. Незважаючи на пробіг понад 310 тисяч км на одометрі, цей автомобіль зможе порадувати свого нового власника.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!