Як відкрити машину, якщо сів брелок сигналізації: практичні поради

0
1833

Сучасний автопром поступово привчає автомобілістів до зручних нововведень. Ті, хто користувався замість звичайного ключа електронним ключем-брелком, ніколи не захоче перейти на застарілий тип доступу до автомобіля – повідомляє avtodream.org.

Але як бути, якщо в пристрої раптово сіли батарейки (акумулятор)?

Якщо в електронному ключі зникло живлення, то ви ризикуєте не тільки не завести машину, але навіть потрапити всередину салону.

Однак багато автовиробників передбачили такий розвиток подій і пропонують невдалому автовласникові вдатися до допомоги ключа аварійного доступу.

Більшість сучасних автомобілів вже перестали оснащувати звичними замками під ключ. Однак, для цієї ситуації передбачені приховані замкові щілини (найбільш часто в нижній частині дверної ручки).

Приховані замки встановлюють автовиробники:

Audi; BMW; Ford; GM; Hyundai; Jaguar; Kia; Lexus; VW; Volvo.

Для запуску двигуна також необхідно вставити аварійний ключ в секретний роз’єм.

Відкривши кришку брелка, ви виявите там ключик для форс-мажорних випадків. “Дірочка” для аварійного відкривання знаходиться не збоку, а в нижній частині дверної ручки. Деякі виробники поміщають замкову щілину в пластиковий корпус і для того, щоб туди дістатися, потрібно зняти частину облицювання. Придавіть ключ до пластику і повторно натисніть на ключ.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!