В Україні помітили дуже рідкісний спорткар вартістю понад 200 тис доларів

0
1789

В Україні помітили лімітований німецький спорткар Porsche 911 GT3 RS 2019 модельного року. Такий автомобіль в нашій країні коштує понад 6 млн гривень.

Потрібно відзначити, що в Дніпрі живе ентузіаст-любитель, якому дуже подобаються автомобілі Porsche. Причому це дуже заможна людина. Хто він – досі не відомо. Однак, в Дніпрі кілька разів бачили дуже рідкісні моделі Porsche. Нещодавно, до речі, фотошпигуни помітили на трасі Porsche 911 GT3 RS, який везли в це місто. Чи належать йому обидва ці спорткара – сказати точно не можна.

Гоночний Racing Sport почали випускати шістнадцять років тому. Модель 2019 року оснащується 4,0 л оппозитною «шісткою» в 520 к.с., яка працює разом з 7-ступінчастим роботом PDK. Це, до речі, найшвидша атмосферна модель «Порше». Розгін до «сотні» займає 3,2 секунди. Найшвидша, і найостанніша. Справа в тому, що тепер все нові Porsche 911 в кузові 992 будуть турбірованими.

Зовні цю спецверсію можна відрізнити від стандартного спорткара по антикрила і обважування. У нього також повнокероване шасі і активна підвіска. В якості опції доступні карбоново-керамічні гальма.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!