McLaren представив перші фото нового Gran Tourer

0
497

Перший раз про новий Gran Tourer повідомив в березні на Женевському автосалоні Майк Флевітт. При цьому вже до травня виробники обіцяють зняти камуфляж з новинки.

Це четвертий автомобіль, який був створений в рамках концепції Track25. Вона передбачає, що до 2025 року з’явиться 18 нових моделей і версій вже існуючих машин. Крім цього, Флевітт повідомив, що новинка від McLaren стане найбільшпрактичним супер-каром, який має середнє розташування мотора V8.

Внутрішній простір нового Gran Tourer буде просторим і без зайвих деталей. В обробці салону будуть використані тільки автентичні і високоякісні матеріали.

За підсумками дорожніх випробувань, новинка відмінно зарекомендувала себе в різних кліматичних зонах і на далеких відстанях. Зауважимо, що новий Gran Tourer проходив тестування в технологічному обмундируванні, яке не дає точно зрозуміти рівень аудіокомфорту в машині. Виробники поки не придумали назву для супер-кара, але за офіційними повідомленнями, вона буде унікальною, що не повторює попередні версії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!