Інженери McLaren показали вигляд нового суперкара

0
188

Компанія McLaren представила тизер своєї майбутньої моделі, відомої поки під неофіційною назвою Grand Tourer.

Новинка призначена для тривалих подорожей дорогами загального користування, пише Motor1 .

Обіцяють, що вигляд моделі розкриють вже 30 квітня, а зараз McLaren представив знімки машини нехай і в камуфляжі, зате в повністю серійному кузові, який плівка особливо і не маскує.

Офіційних відомостей про новинку немає. Невідома навіть назва нової моделі, не кажучи вже про технічні характеристики – підтверджено тільки, що під капотом буде турбований бензиновий V8.

Зате вже можна оцінити лінії кузова, оскільки на відміну від попереднього тизера, на нових фотографіях вже немає ніяких псевдопанелей, що приховують справжні обводи. Зокрема, ззаду у верхній частині крил з’являться повітроводи.

Ліхтарі виявляться інтегрованими в вентиляційні отвори кузова, а пара вихлопних труб як мінімум у прототипу зроблено нарочито контрастною на тлі інших деталей. Що стосується виду спереду, то тут впадають в очі вузькі фари і досить велике лобове скло.

У програмі тестів у нового суперкара значиться 1609-кілометровий марш-кидок в штаб-квартиру в британському Уокинге з технічного центру McLaren поблизу іспанської Барселони. Для перевірки комфорту і місткості машини два тест-пілота поїдуть на одному Grand Tourer та повезуть по маршруту з собою весь свій багаж.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!