Ford представив кросовер Kuga нового покоління (Фото)

0
547

Новий Ford Kuga, який став майже на 100 кілограмів легше попередника, отримав напівавтопілот і модифікації з гібридними установками

Компанія Ford представила компактний кросовер Kuga нового покоління. Модель, що стала габаритніше попередника, отримала функції напівавтоматичного управління і три гібридні модифікації.

Ford Kuga побудований на збільшеній версії платформи Focus четвертого покоління, завдяки якій автомобіль став приблизно на 100 кг легше, але при цьому міцніше попередника. Довжина кросовера збільшилася на 44 мм, а розмір колісної бази виріс на 20 міліметрів. У компанії також стверджують, що істотно виріс обсяг багажника, хоча точні дані поки не наводяться.

Дизайн Ford Kuga виконаний в стилі нових Focus і Fiesta, а схожість з цими моделями простежується і в салоні. Кросовер позбувся багатьох аналогових кнопок і перемикачів – управління більшістю функцій і систем автомобіля здійснюється через тачскрін мультимедійного комплексу.

Новий Ford Kuga буде пропонуватися з п’ятьма різними силовими установками. Так, кросовер комплектується 1,5-літровим бензиновим турбомотором EcoBoost, доступним в двох варіантах форсування: 120 і 150 кінських сил. Дизельна гамма представлена ​​120 і 180-сильними агрегатами робочим об’ємом 1,5 і 2,0 л відповідно. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або восьмидіапазонний «автомат».

Крім того, кросовер доступний з дволітровим 150-сильним дизелем, що працює за схемою «м’який гібрид» на основі 48-вольтової бортової системи. ДВЗ діє в парі зі стартер-генератором, здатним накопичувати електричну енергію при гальмуванні.

Плюс до всього Ford Kuga пропонується з повноцінною гібридною силовою установкою, що складається з 2,5-літрового бензинового мотора, невеликого електричного агрегату і маленькою літійіоною батареєю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!