Експерти нагадали, як скоротити витрату палива

0
951

Дивно, але фахівці нагадують, що маленька продуктивність мотора не гарантія економічності, передає avtodream.org . 

Як приклад Volvo S90. Двигун цієї сучасної машини видає тягу 249 к.с., але він споживає в два рази менше палива, ніж мотори старіших машин, потужність яких не досягає і 100 к.с. 

Однак вищеописане стосується «Вольво» і власників цього авто, а не тих, у кого вже є якась ненажерлива машина. Для останніх експерти зібрали кілька корисних порад. 

Головний серед них зміна стилю їзди. Для економії вона повинна бути спокійною, плавною, без Кикдаун і агресії. Крім того, не потрібно думати, що для економії варто їздити на низькій швидкості.

Це не завжди до речі, так і мотору може нашкодити. Для багатьох авто оптимальна швидкість, що сприяє хорошому витраті палива, становить 90 км / год. 

Експерти також нагадують, що для економії корисні: пальне з поліпшеною миючої здатністю, масла сверхмалой в’язкості, хороші свічки, чисті фільтри, правильний тиск в шинах, а також аеродинаміка авто. 

Останню можна зіпсувати, наприклад, багажником на даху, випирають крилами і так далі. Експерти підсумували, що економити переходом на газ зможуть лише ті, хто справді багато їздить на машині.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!