Kia представить конкурента Hyundai Creta

0
526

Вперше прототип новинки, що отримав назву Kia SP Signature, був представлений в Сеулі, передає avtodream.org . 

Незважаючи на те, що модель носила статус концепт-кара, корейці відразу заявили, що серійне виробництво новинки не за горами. Однак ніхто не підозрював, що на конвеєр Kia SP Concept встане вже в 2019 році. Крім того, в Індії вже стартувало передсерійне виробництво нової моделі, а через кілька місяців планують приступити до випуску перших товарних екземплярів SUV. 

Очікується, що в дилерських центрах кросовер Kia буде пропонуватися за ціною від 14 300 доларів. Серійна версія моделі отримає назву Trailster або Tusker.

Під капотом нової моделі, за очікуваннями експертів, розташується бензиновий і дизельний агрегати об’ємом 1,5 літра. В майбутньому у моделі з’явиться версія з 140-сильним 1,4-літровим T-GDI, що працює в парі з преселективной роботизованою трансмісією. Основними конкурентами серійного SP Signature стануть споріднений Hyundai Creta, а також Renault Captur, Nissan Kicks, Skoda Kamiq і Volkswagen T-Cross. 

Нагадаємо, що модель буде побудована на модифікованій платформі Hyundai Creta, яка передбачає наявність третього ряду сидінь. Крім того, разом з прототипом готується до виходу на ринок компактного SUV на автосалоні в Сеулі Kia презентувала передвісника нового Mohave.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!