Hyundai Kona показали без камуфляжу

0
239

Прем’єра нового компактного кросовера корейської марки, який займе місце на щабель нижче Hyundai Kona, відбудеться 17 квітня, передає avtodream.org . 

Автовиробник раніше публікував тізерного відео, яке анонсувало вихід нового кросовера Hyundai Venue. Однак на ньому корейська новинка з’явилася в закамуфльованому вигляді, через що неможливо було розглянути деталі моделі. 

Перші знімки кросовера без камуфляжу опубліковані порталом Indianautosblog. Судячи з ним, автомобіль отримає масивну каскадну радіаторну решітку з великими прямокутними осередками, дворівневу головну оптику, а також майже квадратні задні ліхтарі.

При цьому інтер’єр кросовера частково потрапив на кадри. І судячи з усього, Hyundai Venue отримає мультимедійну систему з сенсорним екраном, лише злегка виступаючий над передньою панеллю, і оригінальний блок управління кліматичної системи. 

Червоний значок Turbo на п’ятій двері говорить про те, що під капотом новинки влаштувався 1,0-літровий наддувний агрегат потужністю 100 к.с. Яких-небудь додаткових подробиць про Hyundai Venue поки немає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!