Названо найбільш проблемні місця у автомобілів з пробігом

0
405
Row of cars

Перш, ніж купувати автомобіль з пробігом, важливо звертати увагу на вузли, агрегати та опції, несправності яких можуть негативно відбитися на зручність водіння.

Фахівці вважають найпроблемнішим комплекс кліматичного контролю, що включає в себе різноманітні датчики, перемикачі та клапани. Про це повідомляють Вести-ua .

В автомобілі з пробігом, крім елементарних незручностей для водія найчастіше несправності пов’язані саме з цією опцією. Це може призвести до вигоряння основного дисплея, появі сторонніх звуків в салоні, а також до поломки датчика температури.

Свої недоліки також мають зношені електричні системи для управління автокрісла, зокрема, програмні блоки. Особливо зносу піддаються сидіння з перфорацією.

При покупці автомобіля «з рук», також важливо оглянути зовнішні дзеркала на предмет тріщин, особливо це стосується роботи з електроприводом і автоматичним затемненням.

Варто зазначити, що термін служби внутрішніх дзеркал становить 15 років, а проблеми з зовнішніми з’являються вже через 1-2 роки з моменту експлуатації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нові штрафи для «евроблях» виявилися більш реальними, ніж прогнозувалося.

Згідно з новими нормами закону штрафувати будуть всіх. Про таке штрафування заявила державна фіскальна служба. Навіть якщо ваша машина нікуди не їздить і стоїть в гаражі, але є нерозмитненої вам все одно штрафують.

Тотальне штрафування почне діяти з 23 травня 2019 року. Якщо автомобіль перевищив термін перебування в країні на 10 діб і не перевищує 20 то штраф становитиме 17 000 гривень. Якщо такий автомобіль знаходиться на території країни більше 20 днів доведеться віддати вже 85 000 гривен. Якщо ліміт буде превишет 30 днів, то крім штрафу в 170 000 гривен, за рішенням суду буде вилучено транспортний засіб.

Відстежувати і штрафувати машини правоохоронці будуть по базі і не важливо зупинили вас на дорозі чи ні – штраф доведеться платити. Через таких заходів від українського уряду ажіотаж на «евробляхі» потроху сходить нанівець. Черги на митниці, а також шалений попит на послуги всіляких брокерів вже вичерпався.

За новим офіційним змін в документах поліції, копи починаючи з літа зможуть зупиняти «евробляхі» для огляду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!