З’явилися шпигунські знімки нової версії Zotye Т500

0
496

У Мережі з’явилися шпигунські фотографії нової версії кросовера Zotye Т500, оснащеної гібридною силовою установкою, передає avtodream.org . 

Знімки нового SUV опублікував китайський автомобільний портал autohome.com.cn. 

Автомобіль потрапив в об’єктив камери під час чергової серії дорожніх тестів. На приналежність авто до сімейства гібридів вказує гніздо зарядки, що розмістилося прямо під фірмовою емблемою. 

Це, мабуть, єдина принципова зміна в екстер’єрі кросовера – зовнішній вигляд новинки багато в чому повторює стандартні Zotye Т500.

Серед нововведень також варто відзначити перероблені задні ліхтарі і нове розташування вихлопної системи (виробнику довелося допрацювати цей момент, щоб розмістити елементи електричної частини).

Технічні характеристики нової версії Zotye Т500 поки тримаються в секреті. На сьогоднішній день про це гібридному кросі відомо тільки те, що в смешенном циклі витрата палива на кожну сотню сягатиме позначки в 4,5 літра, а дальність ходу на одній електричній тязі перевищить 50 кілометрів. 

Планується, що гібридний Zotye T500 офіційно представлять вже цієї весни. Перші товарні авто потраплять в руки покупців до кінця року. 

Вартість новинки, по всій видимості, оголосять ближче до презентації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!