Чому після 100 тисяч кілометрів пробігу машину потрібно продавати

0
199

Серед бувалих автомобілістів існує думка, що пробіг в 100 000 кілометрів є тим порогом, коли слід оновити автомобіль. Наскільки виправдана така думка?

Якщо брати до уваги той факт, що автомобілем володіє середньостатистичний громадянин, який за рік проїжджає близько 20 000 кілометрів, тоді пробіг в 100 000 кілометрів матиме п’ятирічний автомобіль.

Сучасні автомобілі мають спеціальне покриття елементів конструкції і корпуси. В хорошому стані, в плані несхильність корозії, машина знаходиться в середньому до семи років. Отже, п’ятирічна машина матиме пристойний товарний вигляд.

Якщо двигуни сучасних машин працюють без ремонту в середньому до 250 000 кілометрів пробігу, то після подолання позначки в 100 000 кілометрів, силовий агрегат повинен ще функціонувати як новий.

А ось акумулятор вже може вийти з ладу, як і безліч деталей підвіски. Як результат – чималі капіталовкладення.

Так що думка про те, що після 100 000 кілометрів пробігу машину потрібно продавати, має вельми чітке обгрунтування. Не варто забувати і про те, що найчастіше саме 5 років діє гарантія автовиробника, тому машину починають продавати по її закінченню.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!