Kia представила новий бюджетний кросовер (Фото)

0
505

Виробнича версія представленої новинки, яка отримала назву Signature, з’явиться в кінці цього року. Новинка також демонструє новий стиль оформлення бренду.

Kia Signature новий стильний кросовер – не що інше, як еволюція іншого концепту, представленого трохи більше року тому. Ми говоримо про концепт SP, показаний на виставці Auto Expo в Індії в 2018 році. Різниця полягає в тому, що новинка має куди більше шансів потрапити на конвеєр. Чому ми так вважаємо? Досить поглянути на звичайні дверні ручки, які замінять втоплені ручки, показані в концепції 2018 року.

Представники бренду Kia стверджують, що готова до випуску версія кросовера SP Concept/Signature буде представлена ​​пізніше в цьому році і стане новим компактним кросовером, який буде продаватися по всьому світу.

Цілком може бути, що презентація кросовера відбудеться вже в наступному місяці на автосалоні в Нью-Йорку, для якого споріднений бренд Hyundai вже анонсував субкомпактний кросовер Venue.

Представлена на цьому тижні на Сеульському автосалоні 2019 року в Південній Кореї, нова концепція SP Concept / Signature також демонструє дизайн майбутніх глобальних моделей Kia.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!