За ціною Славути: як виглядає найдешевший Toyota Land Cruiser (Відео)

0
779

Як багатьом добре відомо, ринок вживаних автомобілів США багатий на різні пропозиції. Причому нерідко в Америці можна “вихопити” прекрасний екземпляр автомобіля за невеликі гроші. У нас про таке можна мріяти.

Приготуйтеся побачити щось дивовижне – Lexus LX 470, який за фактом є добре відомим нам Toyota Land Cruiser 100, за ціною ZAZ Славута!

Даний автомобіль, випущений в 1999 році, обійшовся автору ролика в 2100 доларів, хоча він відзначає, що спочатку аукціоністи не хотіли віддавати позашляховик менше ніж за 3000 доларів. Можете здогадатися, наскільки новий власник зрадів такій вигідній покупці.

Причому треба розуміти, що “підступу” ніякого немає – машина на ходу (по частині техніки все відмінно), не була втоплена і не потрапляла в ДТП. Чому тоді її продали так дешево? Вся справа в невеликій дірі в кришці багажника, яку, ймовірно, вирізали для доступу в салон, коли зламався замок або були загублені ключі. “Отвір” так і залишили, і через-який час навколо нього стала з’являтися корозія. Судячи з усього, продавці порахували Лексус “іржавим відром” і побажали від нього швидше позбутися. Ще один помітний недолік – зламаний підігрів і порвана оббивка переднього сидіння. На цьому, власне, все.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!