BMW опублікувала фотографії відразу трьох нових моделей

0
406

Прототипи, які зараз проходять серію «зимових» тестів, отримають статус серійних моделей через 2-3 роки

Баварська марка щосили готується почати випуск наступного покоління електромобілів. У Швеції зараз тестують кросовер BMW iX3, старт продажів якого запланований на 2020 рік, а також моделі 2021 року – BMW i4 і BMW iNEXT. Як запевняє прес-служба баварської марки, майданчик для випробувань, розташовано на краю Полярного кола, забезпечує ідеальні умови, щоб перевірити холодом електромотори, акумулятори та електроніку.

Повідомляється, що кросовер BMW iX3 отримає потужний електродвигун і сучасні акумулятори, а «далекобійність» моделі складе 400 кілометрів. Випускати новинку буде тільки китайський завод BMW Brilliance Automotive. Відповідно, з Китаю, який зараз є світовим лідером з продажу електромобілів, iX3 потраплятимуть і в інші країни.

BMW i4 – це чотирьохдверне купе середнього класу, яке зможе проїхати на одній зарядці до 600 кілометрів. BMW i4 буде розганятися до 100 км/год всього за 4 секунди і розвивати максимальну швидкість понад 200 км/год. Можна припустити, що i4 виявиться електричною версією седана третьої серії. Хоча машина під камуфляжем нагадує концепт BMW i Vision Dynamics.

Кросовер BMW iNext, навпаки, помітно відрізняється від торішнього однойменного концепту. При цьому баварці обіцяють, що електричний «паркетник» отримає автопілот третього рівня, а також масу інноваційних рішень. Більш того iNext називають «технологічним флагманом BMW Group», а місцем складання моделі обраний німецький Дингольфинг.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!