Модернізований седан KIA K3 здивував незвичною решіткою радіатора (Фото)

0
260

Китайський седан наступної генерації створювався спеціально для домашнього ринку. Планується, що дебют новинки організують вже в наступному місяці.

На Шанхайському автосалоні, який відкриє свої двері в середині квітня, відбудеться презентація нового покоління седана KIA K3. На домашньому ринку оновлений автомобіль з’явиться в червні. Відомо, що китайські автомобілісти отримають доступ не тільки до стандартної версії седана, але і до його гібридної модифікації PHEV (сумарна потужність гібридної силової установки, за попередніми даними, буде досягати позначки в 105 к.с.). Розміри новинки також не є секретом.

Як повідомляється в профільних ЗМІ, що посилаються на китайські автомобільні видання, зі зміною покоління KIA K3 стане на 60 мм довшим (4 660 мм), його ширина, в свою чергу, становить 1 780 мм, висота – 1 450 мм, колісна база – 2 700 мм.

Однак експерти звернули увагу не на габарити седана, а на його радіаторну решітку, яка зовсім не схожа на традиційну. Форма залишилася колишньою, а ось структура поступилася місцем суворим вертикальним лініям, що відразу наводить на думки про автомобілі марки Maserati. Вертикальні «зуби» решітки радіатора тут свого роду візитна картка бренду. Про ціни на новинку інформації поки немає. Очевидно, що шанувальникам марки доведеться готуватися до зростання прайсів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!