Фотошпигуни помітили таємничий електромобіль Renault Duster (Фото)

0
324

В інтернет потрапили шпигунські фотографії Renault Duster першого покоління з електричною силовою установкою. Можливо, перед нами один з майбутніх лідерів сегменту компактних електричних кросоверів.

Раніше Renault офіційно оголосив про свої плани по випуску недорогого електричного кросовера. Його повинні побудувати на базі Renault Kwid. Орієнтовна ціна – близько 8 000 доларів, що неймовірно мало для електрокара.

Тепер, після того, як фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів електричний Duster, з’явилися припущення, що французи розробляють ще одну електричну модель. Це буде або зовсім нова модель, або електричний «Дастер».

Правда, фанам електрокарів поки рано радіти, адже це може бути просто спеціальна гоночна версія для змагань Andros Trophy. Компанія Renault завжди бере активну участь в цих змаганнях. Там заїзди проводяться на льоду. Це хороша можливість перевірити свої машини.

У електричного Renault Duster спортивні сидіння, гальма Brembo, шиповані шини, каркас в салоні. Все це наводить на думку, що перед нами гоночна версія. Втім, офіційно поки нічого не підтверджено і не спростовано.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!