Представлено новий кросовер Porsche Cayenne Coupe (Відео)

0
338

У модельній лінійці Porsche Cayenne відтепер є нова версія – Cayenne Coupe, яка відрізняється заваленою кормовою стійкою, зниженим на 20 мм дахом, збільшеними арками коліс і відсутністю стандартного металевого даху, замість якої представлений панорамний скляний верх. Стартова вартість Cayenne Coupe сягає від 83 700 євро.

Крім того, новий Cayenne Coupe отримав активний задній спойлер типу Cayenne Turbo: на швидкості більше 90 км/год він піднімається на 135 міліметрів, підвищуючи притискну силу. Для крос-купе доступні відразу три спортпакети, включаючи Sport Design з полегшеними 22-дюймовими колесами, карбоновим декором інтер’єру і алькантарою та іншою випускною системою.

Базовий Porsche Cayenne Coupe обладнується трилітровим турбодвигуном V6, який генерує 340 «конячок» і 450 нм пікового крутного моменту. Cayenne Turbo Coupe також обладнаний вже чотирьохлітровим бітурбомотором V8 (550 к.с. і 770 нм крутного моменту). Обидва движка комбінуються з 8-діапазонним “автоматом” і повнопривідною трансмісією.

До 100 км/год Cayenne Coupe прискорюється всього за 6 секунд при максимумі в 243 км/год. Варіант з V8 робить те ж саме за 3,9 секунди, а його максимум – 286 км/год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!