Моделі автомобілів, які мають заводські несправності відразу після випуску

0
350

Незважаючи на тривалі тести всіх нових моделей машин, в конструкції деяких зустрічаються несправності.

В певних моментах вони залишаються абсолютно непомітними як для водія, так і для пасажирів, але можуть викликати більш серйозні поломки і навіть ДТП. Найчастіше подібні пошкодження зустрічаються у наступних автовиробників.

1. Citroen

Автомобілі французького виробництва не характеризуються надійністю, тому відразу два автомобілі виявилися в подібному антирейтингу. Автомобілі марок C4 Picasso, C4, DS4 і C5 були відкликані через перегрів. Модель Aircross містила кілька дефектів: несправності бортового комп’ютера, стоянкового гальма та стійки задніх дверей.

2. Opel

Однією з найбільш часто згадуваних несправностей даних моделей автомобілів є витік масла. Такі недоліки – у Opel Astra, Cascada, Insignia і Zafira. У Opel Insignia і Grandland X проблеми з мотором і підвіскою.

3. Peugeot.

Велика частина моделей, зібраних в кінці 2017 року, мала проблеми з силовою установкою. Якщо говорити про моделі 3008, 308 і 5008, випущені в 2016-2018 роках, нарахунок них була відкрита кампанія відкликання через несправність з програмним забезпеченням.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!