Сумне видовище: Розбили рідкісний Koenigsegg вартістю понад $ 2 млн (Фото)

0
286

У Мехіко в результаті ДТП постраждав унікальний Koenigsegg CCXR, пофарбований в бірюзовий колір. Машина в такому забарвленні існує в єдиному екземплярі і раніше належала колишньому прем’єр-міністру Катару.

Про обставини інциденту достовірно нічого не відомо, але на знімках видно, що аварія була серйозною: у гіперкара “стесали” передню частину справа, видно пошкодження не тільки кузова (капот, крила, двері), але і підвіски, повідомляє autocentre.ua. Ремонт явно буде недешевим, особливо якщо врахувати, що приблизна ціна такого автомобіля складає 2-2,5 мільйона доларів, а за його відновлення може взятися тільки сам виробник.

Даний CCXR бірюзового кольору був випущений в 2010 році, він належав колишньому прем’єр-міністру Катару, шейху Хамаду бен Джасімом бен джабра Аль-Тані, а потім його купив невідомий житель Мексики, що володіє, очевидно, пристойним статком. За повідомленнями ЗМІ, в момент аварії за кермом гіперкара перебував батько власника.

Випускався CCXR з 2007 по 2010 роки. Автомобіль обладнаний 1018-сильним V8, здатним працювати як на біопаливі E85 або E100 (етанолі), так і на бензині з октановим числом 98. До 100 км/год “двохдверка” прискорюється за 2,9 секунди, максимальна швидкість перевищує 400 км/год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!