Новий електричний кросовер BYD з запасом ходу до 360 км за ціною Дастера (Фото)

0
383

Китайські електромобілі розвиваються дуже швидко. У всякому разі, ми точно можемо сказати, що в жодній іншій країні сьогодні не пропонують таку кількість авто на електротязі. Посилити ринок має намір новий кросовер BYD.

Автомобіль під назвою BYD Yuan EV360 вийшов компактним. Довжина – 4 360 мм, ширина – 1 785 мм, висота – 1 690 мм, а колісна база становить 2 535 мм. Дизайн виконаний під впливом останніх корпоративних трендів компанії – акуратно і майже неповторно.

Але найголовніше в електромобілі – характеристики і запас ходу. Мотор розвиває 95 к.с. і 180 нм крутного моменту. АКБ ємністю 43,2 кВтг забезпечить пробіг на 305 км від однієї повної зарядки, але, за словами автовиробника, акуратний і спокійний стиль водіння дозволить подолати всі 360 км. На малій швидкості і з вимкненим радіо?

Новий кросовер BYD отримав легкосплавні колісні диски, «шкіряні» сидіння, панорамний дах, бічні подушки безпеки і систему кругового огляду. Автомобіль вже продається в Китаї за ціною від 13 400 до 16 400 доларів. Про плани пропонувати новий електромобіль BYD на інших ринках поки нічого невідомо.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!