Поліцейський автомобіль в Києві здивував своєю кормою (Фото)

0
2947

Сьогодні Національна поліція повним ходом переходить на нові транспортні засоби. Це стосується не тільки патрульних машин, але і важчої техніки . Приклад тому – ось цей поліцейський автомобіль Ford Transit, сфотографований недавно на дорогах Києва. В очі кидаються захисні решітки на фарах і вікнах, причому рухома решітка є навіть на лобовому склі. Машина по периметру має камерами відеоспостереження – повідомляє autocentre.ua

Одне, і що найцікавіше в представленому примірнику – це навісний склопластиковий багажник на кормі. На туристичних автобусах такий можна побачити досить часто, а ось на поліцейських машинах, принаймі в Україні, такого раніше не було.

Корпус багажника в точності повторює корму фургона Ford Transit – навіть світлоблоки тут ідентичні. Замість звичайних дверей тут одна велика підйомна дверка. З боків багажника встановлені кілька ручок, щоб його було зручніше знімати або ставити. Залишається тільки здогадуватися, що правоохоронці можуть перевозити в цьому коконі на кормі.

Відзначимо, що схожі поліцейські автомобілі на шасі Ford Transit робить столична компанія Validus Special Auto. Остання також спеціалізується на виготовленні комунальних машин, а також пожежних автомобілів.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!