Названо найдорожче в щорічному обслуговуванні старе авто

0
209

Названо найдорожче в щорічному обслуговуванні старе авто. За підсумками 2018 року, автомобільними експертами та аналітиками найдорожчим в своєму щорічному обслуговуванні з вживаних автомобілів був визнаний BMW X6 M – повідомляє avtodream.org.

За попередніми підрахунками, щорічно цей кросовер обходиться своєму господареві в 3 400 доларів. Коли в середньому цінник на більш бюджетні моделі варіюється від 705 до 3 200 доларів на рік на утримання машини.

Було проаналізовано в даному експерименті 400 тисяч автомобілів. Аналітична робота тривала протягом усього 2018 року.

Найбюджетнішим в річному обслуговуванні автомобілем став гібридний Toyota Prius. В середньому, щорічний внесок у підтримання автомобіля в нормальній працездатності становить близько 750 доларів. Дана економія забезпечується завдяки особливостям двигуна, який визнається досить екологічним за рахунок використання електричної енергії спільно з енергією палива.

Найдорожчим в плані паливоспоживання, виявився автомобіль американського виробництва – Hummer H2. В середньому власник витрачає зі своєї кишені 2 000 доларів на рік на бензин. Лідером і за даними показниками став гібридний, економічний і практичний у своїй експлуатації автомобіль, представник Японії, Toyota Prius, господар якого на паливо витрачає 527 доларів на рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!