Mercedes-Benz C-Class нового покоління був знятий на відео

0
298

Німецький автовиробник продовжує дорожні випробування нового Mercedes-Benz C-Class, зовсім недавно майбутня новинка попалася в об’єктив шпигунської відеокамери – повідомляє tarantas.news.

Як можна помітити, прототипи все ще сильно замасковані, це натякає на те, що автомобілі, найімовірніше, будуть трохи доопрацьовуватися, перш ніж ми зможемо побачити їх на дорогах загального користування. Під камуфляжною плівкою і накладними панелями кузова в передній частині ховається решітка радіатора, що нагадує нинішню модель, але вона буде змінена, щоб надати седану кращі аеродинамічні показники. Також можна помітити, що світлодіодні фари трохи зменшені.

Нове заднє облицювання зі зміненими задніми фарами прикрасить задню частину C-Class, хоча на даний момент в прототипах все ще використовуються громіздкі габаритні фари, так що ми буквально і переносно знаходимося в невідомості щодо нових дизайнів.

Новий C-Class буде побудований на вдосконаленій версії платформи MRA, щоб зменшити масу, а також створити більш міцний кузов. Поки немає ніякої інформації про варіанти силових агрегатів або трансмісій, при цьому є передумови для гібридної установки. Щоб дізнатися істину, нам доведеться почекати ще досить довго. До випуску серійної версії нового C-Class пройде ще не менше року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!