Розсекретили KIA Sorento нового покоління (Фото)

0
574

Компанія KIA готує до дебюту кросовер Sorento нової генерації. Напередодні видання Thekoreancarblog опублікувало перші шпигунські фотографії новинки.

Трьохрядний Kia Sorento третього покоління з’явився на ринку майже п’ять років тому.

Останній рестайлінг “Соренто Прайм” відбувся в 2017-му. Тоді автомобіль отримав косметичні доопрацювання і нову 8-діапазонну автоматичну трансмісію.

Тепер KIA закінчує роботу над четвертою генерацією моделі. Судячи по опублікованих знімках, паркетник 2020-го модельного року отримає іншу решітку радіатора в дусі позашляховика Kia Telluride, модернізовані фари головного світла на LED-матрицях, інші бічні дзеркала, а також накладки сріблястого кольору на передніх крилах. Інтер’єр на фото практично не видно, крім змінених карт дверей і внутрішніх ручок.

Відомо, що Sorento 2020 побудований на одній платформі з новим Hyundai Santa Fe і буде оснащуватися аналогічними силовими агрегатами: 2,0-літровим 240-сильним бензиновим турбомотором, а також дизелями об’ємом 2.0 і 2.2 літра з віддачею 186 і 202 к.с. відповідно. В якості трансмісії запропонують 8-ступінчастий “автомат”. Привід в базі – “передній”, а за доплату – “повний”.

Трохи пізніше з’явиться гібридна модифікація з 48-вольтовим стартер-генератором і комплектом батарей.

За попередніми даними, KIA Sorento 2020 з’явиться у дилерів до кінця поточного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!