Volkswagen відновлює культову колись модель (Фото)

1
389

Німецький автовиробник Volkswagen офіційно представив прототип ще однієї моделі з майбутнього сімейства електромобілів I.D. – у Женеві показаний 201-сильний I.D. Buggy.

Пляжний багі на агрегатах оригінального Volkswagen Beetle став культовою моделлю, тому не дивно, що в компанії вирішили вшанувати її в XXI столітті, зробивши електричний I.D. Buggy.

Новий Volkswagen I.D. Buggy дебютував на автосалоні в Женеві. У машини немає ні даху, ні дверей – тільки лобове скло, захисна дуга ззаду і складаний брезентовий верх. Салон оброблений водостійкими матеріалами з яскравими акцентами кольору Fern Green в тон кузову.

Як і інші представники сімейства I.D., побудовані на платформі MEB, електробагі оснащений парою моторів загальною потужністю 201 к.с. Повнопривідний I.D. Buggy комплектується батареєю на 62 кВт/год із запасом ходу до 250 кілометрів.

Електричний багі відрізняється збільшеним дорожнім просвітом, 18-дюймовими колесами із позашляховою гумою BF Goodrich All-Terrain TA, алюмінієвим захистом днища і парою червоних буксирувальних гаків у передньому бампері.

Volkswagen не повідомив, чи з’явиться серійний варіант I.D. Buggy.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!