Як підібрати та купити машину з Америки

0
965

Американські машини — зразок якості та комфорту. Найбезпечніший спосіб купівлі машини з Америки — звернутись за допомогою до експертів. Компанії, котрі займаються експортом автомобілів на професійному рівні ретельно відпрацьовують оптимальну систему пошуку та підбору автомобілів на різних аукціонах. Першочерговим завданням кожного менеджера компанії — привезти клієнту хороший автомобіль. Завдання «продати щоб не було» ніколи не ставиться.

Головним правилом роботи професійних менеджерів при пошуку автомобіля — це переконатися в тому, що машина дійсно має хороший стан. Фаворитами пошуку завжди є автомобілі, які отримали первинні ушкодження і виставлені на торги вперше. Такі машини, як правило, мають відмінний стан, навіть не дивлячись на пошкодження. Ще один момент: у автомобіля з первинним ушкодженням, практично ніколи немає прихованих дефектів, його історія чиста, а його документальна історія не має ніяких підводних каменів.

Перш ніж вступати в торги з того чи іншого лоту, менеджер проводить обов’язкову перевірку авто за допомогою всіх наявних інструментів. Огляд машини з фотографій, перевірка машини по національним базам Carfax і AutoCheck. Пошук авто за VIN-він номером, щоб упевнитися в тому, що машина раніше вже не потрапляла в ДТП, не виставлялась на аукціоні та не піддавалася косметичного ремонту. Якщо менеджер бачить, що автомобіль пройшов всі необхідні етапи перевірки, він приймає рішення про початок торгів.

Але перед цим, з клієнтом в обов’язковому порядку укладається договір, який гарантує виконання обома сторонами своїх зобов’язань. Крім цього, з клієнтом обумовлюється бюджет, який планується виділити на покупку автомобіля, який включає в себе всі витрати, аж до постановки автомобіля на український облік після ремонту.

Відштовхуючись від суми, менеджер зобов’язаний назвати ціну автомобіля, по якій він буде придбаний на аукціоні в США. Якщо ж під час торгів, ціна по лоту перевищить раніше позначений бюджет, менеджер або виходить з торгів, або погоджує з клієнтом збільшення бюджету на покупку, але не більше ніж на пару сотень доларів. Робота з пошуку та придбання не закінчується до того моменту, поки потрібний автомобіль, що відповідає на всі запити клієнта, не придбаний на його ім’я. Далі відбувається пригон авто з США.

За правилами експертної компанії, клієнт має право стежити за кожним етапом роботи менеджера. В процесі роботи, клієнт може вносити коригування, змінювати бюджет або давати вказівки щодо пошуку інших варіантів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!