Geely розсекретила “вбивцю” бюджетної Tesla Model 3 (Фото)

0
269

Китайська компанія Geely розмістила в своїх акаунтах в соціальних мережах офіційні фотографії інтер’єру нового електричного седана GE11. За заявами представників «Джилі», змагатися їхньому новому «дітищу» доведеться з дуже серйозним конкурентом – американським бестселером Tesla Model 3.

Судячи з викладеними в Мережу знімками, інтер’єр електричної 4-дверки від Geely отримає воістину «космічний» дизайн з великим екраном мультимедійної системи, розташованим над центральною консоллю, яка, в свою чергу, буде повністю сенсорною, і 2-спицевим рульовим колесом.

Нагадаємо, що нова розробка Geely спроектована на спеціальній платформі модульної для електрокарів. Приводити в рух компактний седан GE11 буде електричний двигун з Li-On акумуляторами, які забезпечують віддачу в 177 кінських сил потужності. Машина здатна розганятися до швидкості в 150 кілометрів на годину.

Серійне складання електрокара стартує в березні 2019 року. Продавати GE11 в Geely планують як на місцевому, китайському ринку, так і в США і Європі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!