Корейський кросовер на українських дорогах – Hyundai Creta

0
1845

Hyundai Creta 2018 модельного року – це амбіційний південнокорейський кросовер, який підкуповує неймовірною динамікою та запам’ятовується. Завдяки сталевому каркасу, 6 подушкам безпеки та безлічі інноваційних систем-помічників автомобіль забезпечує безкомпромісну безпеку.

Місткий салон, просторий багажник, передове оснащення та високоякісні матеріали – ця модель створена для того, щоб Ви могли насолоджуватися бездоганним комфортом кожну хвилину, проведену за кермом. Повний привід та 190-міліметровий кліренс дозволить авто впевнено підкорювати бездоріжжя.

Дизайн

Експресивний, динамічний, сучасний – Hyundai Creta нікого не залишить байдужим.

  • Потужний силует авто формують рельєфні боковини, масивні накладки на бампери, об’ємні колісні арки та лінія даху.
  • Елегантним образ кросовера роблять виразні фари складної форми.
  • Риси нестандартного стилю вгадуються в незвичайній радіаторній решітці, передньому бампері складної архітектури, великих блоках протитуманних фар та дисках з оригінальним дизайном.

Екстер’єр

Елементи екстер’єру авто не просто красиві, але функціональні. Масивна накладка на передній бампер підкреслює рішучість та силу Creta, а також захищає кузов від подряпин та інших пошкоджень. Пороги кросовера також обладнані ефектними накладками.

Південнокорейське авто є в 8 варіантах колірного виконання. Поряд з практичними відтінками, вже давно стали класикою (білий, чорний, коричневий, сірий та сріблястий), представлені модні тони: терпкий червоний, життєрадісний помаранчевий та глибокий синій.

Інтер’єр

Внутрішній простір салону кросовера повністю підпорядкований Вашому комфорту, завдяки чому Creta стає ідеальним компаньйоном у подорожах на далекі відстані.

Завдяки широкому діапазону регулювань Ви легко налаштуєте крісло «під себе», а зручна форма сидінь не дозволить Вам втомитися навіть після декількох годин за кермом. Просто насолоджуйтеся поїздкою!

До дрібниць продумана система зберігання. В кишені задніх дверей можна розмістити карти та книги, в прихованому відсіку центрального підлокітника зручно зберігати дрібниці, а футляр для окулярів не дозволить Вашому аксесуару загубитися. Багажник обладнаний лампочкою.

Двигун

Якщо ви шукаєте кросовер в середній ціновій категорії – Hyundai Creta, те що потрібно. Автомобіль оснащується моторами об’ємом 1,6 або 2 літри та потужністю від 121 до 150 кінських сил. Двигуни забезпечують відмінну продуктивність та при цьому економічно витрачають паливо. При русі в змішаному циклі витрата не перевищує 8 літрів на 100 км шляху.

  • Машина здатна розганятися до 183 км на годину, а для досягнення 100 км на годину з місця авто потрібно не більше 13,1 секунди.
  • Мотори Creta працюють в парі з АКПП-6 або МКПП-6. Коробка передач гарантує легке та плавне перемикання передач.
  • Модельний ряд включає машини з приводом на передні колеса та повнопривідні версії.

Інновації

Проекційні фари, оснащені підсвічуванням поворотів, зроблять навіть рух в темний час доби максимально комфортним. В задніх ліхтарях Creta використовуються світлодіоди, що гарантує підвищену яскравість та оперативне включення.

Рульове колесо кросовера – багатофункціональне. Ви зможете, наприклад, регулювати налаштування аудіо системи та при цьому навіть не знімати руки з керма.

Для зручної зарядки гаджетів передбачені 12 В розетки, а запустити мотор можна лише одним натисканням кнопки. Система допомоги при паркуванні попередить Вас, якщо машина наближається до бордюру чи іншого об’єкту.

Кузов кросовера зроблений з високоміцної сталі, що забезпечує найвищий рівень безпеки. Залежно від комплектації в авто передбачено 4 подушки безпеки та 2 шторки, які захистять Вас від пошкоджень голови та грудної клітини. Інженери врахували все для того, щоб звести ризик травм до мінімуму.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!