Hyundai представить новий компактний кросовер

0
303

Компанія Hyundai готує до прем’єри новий компактний кросовер, який в лінійці SUV бренду встане на сходинку нижче моделі Kona. Новинка дебютує в квітні 2019 року на міжнародному автосалоні в Нью-Йорку. Про це з посиланням на джерело, близьке до виробника, повідомляє видання Motor Trend.

Передбачається, що, завдяки сміливому і динамічному дизайну, виконаному в кращих традиціях корейської марки, новинка зможе зацікавити і молодіжну аудиторію. В цей же час, найдоступніший кросовер Hyundai обіцяє стати досить практичним і містким автомобілем, який однаково добре підійде не тільки для [умовно кажучи] одиночних поїздок, але і для невеликої сім’ї.

За попередньою інформацією, новинку запропонують на ринку з 1,0 і 1,4-літровим турбованими двигунами сімейства Kappa, пару яким складе безальтернативний семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями. В якості альтернативи також буде доступна зв’язка 1,6-літрового бензинового «атмосферника» і варіатора.

В оснащення кросовера (правда, поки неясно, в базове чи ні) увійде цілий набір електронних помічників, що включає функцію контролю «мертвих зон», систему допомоги при старті на підйомі і систему автоматичного екстреного гальмування. Мультимедійний комплекс з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм і система безключового доступу в салон, швидше за все, будуть тільки в топових версіях.

Назва моделі поки не розголошується. По всій видимості, його розсекретять або перед прем’єрою, або на самій презентації в Нью-Йорку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!