Експерти назвали найвигідніший електромобіль

0
2651

Популярний аналітичний сайт «Kelley Blue Book» в черговий раз назвав своїх фаворитів на глобальному авторинку. Експертів цікавили, зокрема, найвигідніші для володіння екологічно чисті автомобілі. В якості експериментального терміну був обраний п’ятирічний проміжок.

Пальму першості тут, як і рік тому, завоював японський електрокар Nissan Leaf. За п’ять років модель 2019 року обійдеться своєму власникові в трохи більше 35,3 доларів. Відомо, що цей електромобіль отримав найвищий бал по всіх аналізованих параметрах: вартість зарядки і техогляду, ремонтних робіт та страхування.

Новий Nissan Leaf отримує «посвіжілий» дизайн, розширений набір опцій і допобладнання, а також 150-сильний електродвигун і батарею на 40 кВт / год (замість 24 і 30 кВт / год). Без підзарядки таке авто може подолати до 378 кілометрів по циклу NEDC.

Другий рядок рейтингу, за версією KBB, займає Kia Soul EV 2019 молельного року (35 767 доларів), а замикає трійку кращих компактний електрокар Chevrolet Bolt EV 2019 (трохи більше 38,1 тисячі доларів) .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!