У Мережі показали дизайн оновленої Mazda 6

0
215

Протягом довгих років Mazda постійно вдосконалює седан 6-го покоління, передає Аvtodream . 

Дизайн оновленої моделі продуманий до дрібниць, завдяки йому, він виділяється з натовпу. Це як цукерка у звичайній обгортці, але з дуже смачною начинкою. 

Будьте впевнені, що інтер’єр змусить соромитися навіть конкурентів, які на ринку можна придбати за набагато більшу суму. Особливо, якщо ваш вибір впаде на модель з топової лінійки. Якраз така представлена на фото.

Модернізована приладова панель оброблена шикарними і якісними матеріалами, а деталі та кольорові акценти продумані фахівцями до дрібниць. Саме завдяки ним в автомобілі панує особлива атмосфера. Сидіння дуже зручні, а сучасна інформаційно-розважальна система проста у використанні. 

На вибір пропонуються варіанти з трьома бензиновими 2,5-літровими моторами потужністю від 143 до 191 “кінських сил”. Також є і два дизельних мотора потужністю від 148 до 181 к.с. 

Як кажуть фахівці, на дорозі Mazda 2019 року відчуває себе досить комфортно. Навіть на тривалі відстані ви зможете подорожувати спокійно, адже автомобіль дуже тихий. Автомобіль ідеально підійде для тих, хто віддає перевагу комфорту і сучасному оснащенню.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!